Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Barišić i službeno potpisao za škotskog velikana

Barišić i službeno potpisao za škotskog velikana

Dojučerašnji kapetan Osijeka Borna Barišić potpisao je za Glasgow Rangers četverogodišnji ugovor te je već dao prvi intervju za klupsku web-stranicu.

Ostavit ću srce na Ibroxu i svakom drugom stadionu na kojem će Rangers igrati. Mislim da je to najvažnije“, kazao je 25-godišnji branič koji će nositi dres s brojem 31.

„Spreman sam. Dobio sam puno poruka navijača, želim im se što prije odužiti dobrim igrama na travnjaku, jednako kao i menadžeru Gerrardu i svima u klubu koji vjeruju u mene“, poručio je Barišić, koji je ostavio dobar dojam na menadžera Rangersa, slavnog Stevena Gerrarda, partijom koju pružio protiv Rangersa u ogledu s Osijekom u 2. pretkolu Europske lige.

Rangers je prošao dalje s ukupnih 2:1, ali Osijek je ostavio solidan dojam. Još uvijek nije poznato koliku će odštetu Osijek dobiti. Neslužbeno se spominju cifre između 1,5 do 2,5 milijuna eura, vjerojatno s bonusima.

Barišić će se u Rangersu priključiti mladom hrvatskom stoperu Nikoli Katiću, koji je početkom ljeta stigao na Ibrox iz Slaven Belupa, piše gol.hr. Dres Rangersa nosili su i bivši hrvatski reprezentativci Dado Pršo i Niko Kranjčar.

novo.hr

foto: Facebook