Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Slaven Bilić zove u svoj stožer englesku nogometnu legendu

Slaven Bilić zove u svoj stožer englesku nogometnu legendu

Engleska nogometna legenda Frank Lampard prije nekoliko dana se umirovio, a Slaven Bilić već mu je ponudio mjesto u svom stručnom stožeru, piše gol.hr. Bivši hrvatski izbornik odlično poznaje Lamparda budući da su prije 20 godina zajedno igrali u West Hamu.

“Frank je uvijek dobrodošao u West Ham i siguran sam da će njegova trenerska karijera biti kao i nogometna. Ljudi riječ legenda olako upotrebljavaju, no on je istinska legenda Premierlige“, rekao je Bilić i nastavio hvaliti Lamparda:

“Gentleman i vrhunski igrač”

“Sjećam ga se kad je započeo karijeru i njegov primjer sam često spominjao dok sam bio trener u Hrvatskoj, Rusiji, Turskoj i ovdje. Napravio je nevjerojatne stvari i ostao čvrsto na zemlji. On je gentleman i vrhunski igrač.”

Lampard se umirovio s 38 godina. Najveći dio karijere proveo je u Chelseaju te odigrao 106 utakmica i zabio 29 golova za englesku reprezentaciju.

“Nije se oslanjao samo na talent. Sjećam se da je poslije svakog treninga, ne jednom tjedno, vježbao udarac. On je možda najbolji primjer što mladi igrač mora napraviti da bi postao uspješan”, zaključio je Bilić.

N.H.

foto: Sky Sports