Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Bivši HDZ-ov vijećnik razbijao inventar kafića na Murteru, smetala mu buka

Bivši HDZ-ov vijećnik razbijao inventar kafića na Murteru, smetala mu buka

Policija je u nedjelju privela bivšeg HDZ-ovog vijećnika na Murteru nakon što je počeo razbijati inventar jednog kafića, a sve su gledali šokirani turisti i mještani.

Radi se o sedamdesetogodišnjem D.S. koji živi u blizini ugostiteljskog objekta te mu je vjerojatno smetala buka, javlja Šibenik IN.

Također, u policiji je potvrđeno da se to dogodilo, ali zasad nisu mogli dati više informacija o samom događaju i njihovim eventualnim radnjama koje su uslijedile.

D.S. nije bio dostupan za komentar tog događaja. Prema pričanju mještana Murtera, moguće je da mu je smetala buka i gužva u tom lokalu koji u posljednje vrijeme dobro posluje i stalno je pun.

Načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov kratko je prokomentirao za ŠibenikIN kako takav način rješavanja problema nije ni u jednom slučaju dobro rješenje te da se situacija trebala izgladiti razgovorom s vlasnicima lokala ili u Općini.

“Kafići imaju dozvolu raditi do dva, a ponekad i tri sata, ali glazba se tada mora utišati. Ako je tom čovjeku smetala glazba, a koliko sam čuo, u tome je bio problem, trebao je mirnim putem iznijeti u čemu je problem”, rekao je načelnik Turčinov.

novo.hr

foto: arhiva