auto-moto

Home / auto-moto/Poslovne vijesti / Cammeo Grupa nakon optužbi poziva nadležne institucije da ih posjete

Cammeo Grupa nakon optužbi poziva nadležne institucije da ih posjete

Pod nazivom ‘Laž izrečena jednom ostaje laž, laž izrečena dvaput – postaje donacija za nezbrinutu djecu’ priopćenjem kojega potpisuje glasnogovornik Cammeo Grupe Marko Župa odgovoraju na, kako ističu, niz optužbi izrečenih u sada već serijalu emisija ‘Provjereno’ posvećenih Cammeo Grupi.

Naglašavaju da su sve optužbe od od strane ‘anonimnih izvora’. Priopćenje prenosimo u cjelosti:

‘Pozivamo institucije da dođu i istraže poslovanje Cammeo Grupe već danas ujutro! Cjelokupan menadžment zajedno s vlasnikom Cammeo Grupe spremni su odgovoriti na sva pitanja. Nastavno na niz optužbi izrečenih u sada već serijalu emisija ‘Provjereno’ posvećenih Cammeo Grupi, a sve od strane ‘anonimnih izvora’, želimo poručiti sljedeće: Poslovanje Cammeo Grupe uvijek je bilo i uvijek će biti u skladu sa svim zakonima.

U svakom trenutku spremni smo se odazvati svim institucijama. Cammeo Grupa godišnje plaća desetke milijuna kuna poreza i raznih davanja, prva je taksi tvrtka u sustavu fiskalizacije, a plaće već godinama isplaćuje 10. u mjesecu. I to je jedina istina.

Medijske slobode i sloboda govore su najveće vrijednosti 21. stoljeća, ali organizirani serijski napadi temeljeni na lažima i bez ijednog jedinog dokaza (!!!), dakle – bez ijednog jedinog dokaza, će biti predmetom tužbe. Sav novac koji Cammeo Grupa dobije od navedene tužbe ćemo donirati u humanitarne svrhe – konkretno, za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi’.

novo.hr

foto: CG