Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Cvetković: Čestitam Hrvatskoj na pobjedi, a i publici na korektnom ponašanju

Cvetković: Čestitam Hrvatskoj na pobjedi, a i publici na korektnom ponašanju

Bila je to prava muška utakmica, a rezultat je s obzirom na sve ipak malo previsok, izjavio je srpski rukometni izbornik Jovica Cvetković nakon poraza od Hrvatske (22:32) u Splitu.

Nažalost, naši vratari nisu imali svoju večer, ali ne smijemo klonuti duhom, već što prije zaboraviti ovaj meč i odigrati znatno bolje protiv Islanda i Švedske. Čestitam Hrvatskoj na pobjedi, a i publici. Pokušali smo da pariramo Hrvatskoj, bilo je dobro nekih 20 minuta, ali imali smo problema s našim vratarima. Jednostavno, imali su premalo obrana
, rekao je srpski izbornik nakon utakmice, prenosi Hrt.

Nemanja Zelenović, strijelac pet golova, istaknuo je kako je domaćin zasluženo slavio: Hrvatska je bila odlična, prvih 25 minuta smo bili ravnopravni, a onda su se oni odvojili. Gledatelji su bili sjajni, pomogli su Hrvatskoj, a ova utakmica je pokazala da između srpskih i hrvatskih rukometaša vlada veliko prijateljstvo.

Mijajlo Marsenić je rekao da su izgubili zbog svojih pogrešaka.

Stvarno bih želio odati priznanje hrvatskim navijačima, pozitivno sam iznenađen. Hrvatskoj želim sreću u nastavku prvenstva, a Domagoju Duvnjaku brz oporavak. Srpski rukometaši su mu prvi prišli sa željom da pomognu, a mislim da bi i on to uradio za nas, rekao je Marsenić.

novo.hr

foto: scr.fb