Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/turizam / Drugi dan “Forestlanda”, festivala elektronske glazbe kojeg neki zovu “mala Ultra”

Drugi dan “Forestlanda”, festivala elektronske glazbe kojeg neki zovu “mala Ultra”

U srcu Međimurja, u petak je započeo najpoznatiji festival elektronske glazbe u ovom dijelu Hrvatske, ali i regije. Festival “FORESTLAND” startao je u petak točno u podne, nastupom kanadskog mladog DJ-a Jonas Lovea.

Preko četiri tisuće partijanera, rasplesanih, nasmijanih je gotovo kao jedno skakalo, plesalo i partijalo na najveće hitove ponajboljih regionalnih i svjetskih DJ-a. Kako je padao mrak tako se punio i Forestland, predivna, skrivena livada okružena poljima, šumom i prirodom.

Yaksa iz Tokia, Flash Finger iz Hong Konga, Lawrence Apaga iz Nizozemske, Avadox iz Slovenije, Arien iz Dragoslavca i kao najveće ime Mark Sixma, veliki nizozemski producent i trance glazbenik rasturili su tisuće i tisuće u Brezju.

“Večeras je bilo odlično, vrata su se otvorila i mi smo još završavali i ušminkavali cijeli Forest” kaže Krešo Biškup iz organizacije. “Forestland je malo kasnio zbog lošeg vremena, ali nadoknadili smo to vatrenim slavljem i odličnom atmosferom u petak. Ni mi ne možemo vjerovati kako je to predivno izgledalo vidjeti toliko tisuća ljudi na ovakvom festivalu u Međimurju.”

Forestland se nastavlja večeras kad u Međimurje dolazi Zonderling i Steve Allen, dvojac koji će rasturiti podijem na glavnoj pozornici. Iz Makedonije stiže velika nadolazeća regionalna zvijezda Galoski, iz Virovitice dvojac Radiology, Timo G, Dekova, Miloš Stankić i mnogi drugi. 

Ukoliko ste u blizini Međimurja, potegnite na nezaboravni party drugog dana Forestlanda, festivala koji je u nekoliko godina došao do respektabilne posjete, broja DJ-eva i količine zabave.

  • Jedna od pozornica na Forestlandu

novo.hr

foto: Forestland