auto-moto

Home / auto-moto/Ostale vijesti / HAK; Magla smanjuje vidljivost, prometna na riječkoj obilaznici

HAK; Magla smanjuje vidljivost, prometna na riječkoj obilaznici

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti, a ima je i na autocestama A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok; A3 Bregana-Lipovac između čvorova Bregana i Jankomir, Križ i Novska, Nova Gradiška i Slavonski Brod te Velika Kopanica i Lipovac, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Zbog prometne nesreće na riječkoj obilaznici u smjeru Zagreba vozi se u koloni od oko dva kilometra. Zbog vozila u kvaru na autocesti A3 na 201.+450 km između čvorova Slavonski Brod Zapad i Lužani u smjeru Bregane vozači se pozivaju na oprez.

Zbog radova i privremene regulacije prometa te jutarnje prometne gužve vozi se usporeno i u koloni na pojedinim dionicama cesta. U zoni radova na autocesti A2 između čvorova Zaprešić i Jankomir vozi se u koloni od oko 2 km, a u zoni radova na autocesti A4 kod čvora Kraljevečki Novaki kolona u smjeru čvora Ivanja Reka je oko 1 km.

Danas u 08:00 sati počinju radovi na autocesti A7 od čvora Križišće do čvora Šmrika, bit će zatvorene pretjecajne trake u oba smjera.

Danas od 07:30 do 17:00 sati zbog radova na dionici državne ceste DC10 između čvorova Gradec i Sveta Helena (od 5. do 8. km) vozit će se jednim trakom, uz ograničenje brzine na 60 km/h.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove redovito.

01.10.2018. (ponedjeljak) polasci u brodskoj liniji 431A Zadar – Preko do daljnjega će se obavljati iz Gradske luke Zadar sa veza br. 1.

Granični prijelazi

Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina.

Do završetka radova za sav promet, osim za pješake, zatvoren je granični prijelaz Dvor. Predviđeno trajanje radova je šest mjeseci. Moguće je koristiti granični prijelaz Hrvatska Kostajnica/Bosanska Kostajnica.

novo.hr

foto: arhiva.nh