Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / HNS noćas pustio nove ulaznice u prodaju, otišle za pola sata

HNS noćas pustio nove ulaznice u prodaju, otišle za pola sata

Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio je noćas u jedan sat da je u javnu prodaju pušteno 1.230 ulaznica za finale Svjetskog prvenstva, koliko je FIFA u petak kasno navečer omogućila za kupnju HNS-u, nakon odustajanja navijača drugih reprezentacija, no ulaznice su već rasprodane.

Hrvatski radio javio je jutros da su karte već pola sata poslije bile rasprodane.

Uoči najvažnije nogometne utakmice u povijesti Hrvatske, veznjak ‘Vatrenih’ Ivan Rakitić je najavio kako će u nedjelju na travnjak stadiona Lužnjiki istrčati 4.5 milijuna Hrvata.

“Nema ljepšeg osjećaja nego da si Hrvat. Ovo je za nas povijesna utakmica, ne za nas 22 koliko nas je ovdje, već za cijelu zemlju. Sutra će nas na travnjaku biti 4.5 milijuna,” kazao je Rakitić.

Nakon povijesne pobjede nad Englezima, cijela država i Hrvati diljem svijeta u posebnom domoljubnom i navijačkom ozračju iščekuju nedjeljno finale “Vatrenih” s Francuzima.

U ponedjeljak na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića organizira svečani doček Hrvatske nogometne reprezentacije koja je ostvarila povijesni uspjeh plasmanom u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, za što će ih potom na Pantovčaku odlikovati predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

novo.hr

foto: fah