Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Ingra prijetila zatvaranjem Arene uoči EP-a, Bandić smiruje situaciju

Ingra prijetila zatvaranjem Arene uoči EP-a, Bandić smiruje situaciju

Tri dana prije početka Europskog rukometnog prvenstva, tvrtka Ingra – koja je gradila zagrebačku Arenu i njezin je vlasnik – zaprijetila je zatvaranjem te dvorane zbog, navodnih, neraščišćenih računa oko najamnine, koju su trebali plaćati Grad Zagreb i Vlada. Večeras iz Hrvatskog rukometnog saveza i Grada poručuju – utakmice će se igrati.

Iako se večeras pojavila informacija da će Ingra zaključati zagrebačku Arenu i da se u njoj neće igrati utakmice Europskog rukometnog prvenstva, gradonačelnik Bandić spušta loptu na zemlju. “Holding je sve platio, nema dugova. Indeksacija je osam mjeseci na djelu, zatraženo je mišljenje Pravnog fakulteta – mislim da je sada to pri kraju”, kazao je Bandić koji je građanima poručio da kupe kartu za utakmice i u Splitu i u Zagrebu jer će Hrvatska u finale.

Kako HTV doznaje, Vlada je sve svoje obveze podmirila sa zadnjim danima prošle godine i zato nema razloga da se utakmice ne igraju u Areni. Iz Ingre jučer nisu htjeli davati izjave.

Poručuju – o svemu će se oglasiti u srijedu. Informacijom o mogućem zatvaranju Arene – u Hrvatskom rukometnom savezu ostali su iznenađeni. Tomislav Grahovac, predsjednik HRS-a samo je kazao kako mu je teško shvatiti da se sve ovo događa nekoliko dana prije početka prvenstva.

novo.hr

foto: wikipedia