Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Ivana Nobilo reagirala na izjavu Tonyja Cetinskog: ‘Spada u najgluplju skupinu građana”

Ivana Nobilo reagirala na izjavu Tonyja Cetinskog: ‘Spada u najgluplju skupinu građana”

Pred nekoliko dana Tony Cetinski se pravdao zašto ima porezni dugpa je izjavio da se kao ‘jamac bivšoj supruzi jedva nekako izvukao iz ruku banke prodavši stan i tako otkupivši taj dug te da još isplaćuje dio poreza koji ona kao vlasnica stana tada nije platila’.

Na njegovu izjavu reagirala je bivša supruga koju spominje, Ivana Nobilo.

Nedavno se Tony Cetinski našao na poreznoj ‘listi srama’ zbog navodnog duga od 370 tisuća kuna pa je tim povodom dao izjavu za tportal. ‘Dozvolio sam si biti najgluplja skupina građana. Bio sam jamac za kredit bivšoj ženi i upao u zamku. Danas to otplaćujem, dug Poreznoj je 320 tisuća kuna, a ne onaj iznos koji su mediji naveli‘, izjavio je Cetinski.

Na istup bivšeg supruga reagirala je Ivana Nobilo. Prenosimo njezinu reakciju:

‘Tony je bio sudužnik, a ne jamac za dva stana koja smo kupili prije rastave. Podijelili smo stanove i kredit, ali sam ja kao glavni dužnik platila porez za oba stana, a ne on. Povrat polovine iznosa tražila sam sudskim putem, ali smo se nagodili i plaća mi u ratama, a zadnju treba platiti u prosincu.

Da spada u najgluplju skupinu građana, znala sam i prije, ali navodi krivi razlog svoje gluposti’, stoji u mailu Ivane Nobilo.

novo.hr

foto: ivananobilo.com