Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / /VIDEO/ Kiša prekinula utakmicu, ali su igrači Union Berlina i QPR-a svejedno zabavili gledatelje

/VIDEO/ Kiša prekinula utakmicu, ali su igrači Union Berlina i QPR-a svejedno zabavili gledatelje

Prijateljske utakmice uglavnom su ležernijeg karaktera od onih natjecateljskih, rekli bismo ‘pravih’ utakmica. No u današnjem nogometu i na prijateljskim (pripremnim) utakmicama sve više vidimo oštre startove, teške riječi i slično.

Odmak od takvog nogometa pred nekoliko dana napravili su igrači Union Berlina i Queen’s Park Rangersa.

Oni su trebali igrati prijateljsku utakmicu u Berlinu. Od početka utakmice padala je jaka kiša, a u 13. minuti susret je morao biti prekinut.

Dok su momčadi i suci vijećali što i kako dalje, netko je s razglasa pustio pjesmu “Why does it always rain on me?” uz odobravanje cijelog stadiona, a nekoliko trenutaka kasnije igrači su odlučili uzeti stvar u svoje ruke. Prvo je momčad Union Berlina na prsima otklizala do svojih navijača, a zatim su to učinili i igrači QPR-a koji su zahvalili svojim navijačima što su potegnuli iz Engleske na utakmicu.

Nakon toga su obje ekipe ‘otklizale’ i prema protivničkim navijačima, čime je ovaj rani prekid utakmice donio barem malo zabave navijačima Union Berlina i QPR-a.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

novo.hr

foto: yt.scr.

Tagovi: ,