gastronomija

Home / gastronomija/Poslovne vijesti / Kliškić: “U sljedeće 3 godine planiramo zaposliti preko 400 radnika”

Kliškić: “U sljedeće 3 godine planiramo zaposliti preko 400 radnika”

Hrvatska je od prosinca 2016. godine bogatija za još jednu tvrtku, pod nazivom Kraljevi Restorani d.o.o. iza koje se nalazi uspješan Australac hrvatskog porijekla, gospodin Mark Ivančić.

Uz novootvorenu tvrtku, u vlasništvu ima i nekoliko restorana koji posluju po BURGER KING® standardu te nekoliko restorana poznatog američkog lanca OUTBACK STEAKHOUSE® u Australiji. Tvrtka Kraljevi Restorani d.o.o. nositelj je franšize za Burger King Europe GmbH te je u Hrvatskoj stekla pravo za razvoj i otvaranje svih budućih BURGER KING® objekata, a uskoro otvaraju prvi BURGER KING® u Splitu, piše MojPosao.

Svoje radnike prije svega želimo razvijati i educirati.

Trenutno smo u intenzivnom procesu zapošljavanja kandidata, rekao nam je Goran Kliškić, Regional Operations Manager, koje ćemo razvijati i educirati bez granica. Njihovo napredovanje i karijera ovisit će samo o njihovim željama i kapacitetima.

Kako ste se odlučili za otvaranje BURGER KING® objekta u Splitu?

Kad sam započeo svoju karijeru, kao radnik u prvom Quick Service restoranu u Marmontovoj ulici u Splitu, nisam slutio da ću postati lider koji će razvijati mlade naraštaje. Iznimno mi je zadovoljstvo i čast što u ime tvrtke Kraljevi Restorani d.o.o. otvaramo prvi BURGER KING® restoran u mom rodnom gradu pod Marjanom. Nakon svih godina putovanja i prikupljanja internacionalnog iskustva, spreman sam vratiti se odakle potječem i uložiti svoje znanje u naše ljude.

U Split dolazimo s timom već treniranih profesionalaca koji će školovati „Splitske grdeline“, a u sljedeće tri godine planiramo zaposliti preko 400 radnika (studenata i stalnih djelatnika) i to isključivo s lokalnog tržišta.

Naglasak je na edukaciji i razvoju.

Cilj nam je razviti i školovati preko 40 menadžera u Lijepoj našoj. Ispred nas puno je posla, čeka nas dosta učenja, rada i truda, ali i dalje ćemo se truditi da sve to prođe uz puno lijepih uspomena i smijeha. Ugodno smo iznenađeni s količinom prijava te i ovim putem pozivamo sve one koji se vide u našem timu da se prijave na oglas za posao.

Što nudite svojim zaposlenicima?

Svojim zaposlenicima nudimo izvrsna primanja, usklađena s obavezama i ovlastima, a s druge strane konkurentna u odnosu na druge slične poslodavce. No, naša briga o zaposlenicima ne staje na visini primanja, već prelazi domenu očekivanog uz ostale beneficije, kako za radno vrijeme tako i u slobodno vrijeme. Zaposlenici mogu napredovati od pozicije radnika na pultu do poslovođe, a za svako školovanje dobiti će prateće certifikate koji su međunarodno  priznati.

Kakvi su planovi za budućnost? – Planiramo se razvijati u svim većim gradovima Hrvatske, pa već do kraja ove godine imamo u planu još jedan restoran. Za sada ćemo zbog obaveza prema Ugovoru o franšizi reći samo toliko. Ono što je možda važnije jest da u 2018. godini planiramo razviti lokalni opskrbni lanac, i što više sirovina dobavljati od hrvatskih dobavljača. Time ćemo ne samo osigurati vrhunsku kvalitetu sirovina, već pomoći i razvoju hrvatskog gospodarstva.

novo.hr

foto: Burger King