Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Kopić ostaje u Hajduku i sljedeću sezonu

Kopić ostaje u Hajduku i sljedeću sezonu

Željko Kopić potpisao je novi ugovor s Hajdukom, prvu momčad vodit će i sljedeće sezone, izvještava index.

Hajduk je potvrdio da je s Kopićem i njegovim pomoćnicima Zlatkom Bašićem i Tonijem Golemom nastavak suradnje danas dogovoren do kraja natjecateljske sezone 2018./2019.

“Sretan sam zbog nastavka suradnje. Otkako sam u klubu još više sam spoznao njegovu veličinu i emociju koju nosi. U proteklom periodu imali smo dosta lijepih trenutaka na koje sam ponosan, ali isto tako sam i u određenim trenucima osjetio koliko se stvari brzo mijenjaju. Vjerujem da ću sa svojim suradnicima opravdati ukazano povjerenje te da ćemo svi zajedno u klubu doći do ostvarenja zacrtanih ciljeva, a samim time i pružiti zadovoljstvo navijačima koji su nam podrška na tom putu”, istaknuo je trener Kopić zadovoljstvo zbog produljenja suradnje s Hajdukom.

Dogovor Kopića i Hajduka stigao je samo dan nakon što su Splićani doživjeli novi poraz od Rudeša, nakon kojeg su Kopić i igrači otišli na novi razgovor s Torcidom, od koje je trener tražio razumijevanje i preuzeo odgovornost za lošu atmosferu u momčadi.

Nakon razgovora s navijačima, unatoč krizi u svlačionici, klub mu je produljio ugovor kako bi zaustavili priče i osigurali mir uoči finala Kupa.

Nije poznato tko je točno s Kopićem dogovarao produljenje ugovora, obzirom da je predsjednik Ivan Kos na odlasku i ne može donositi važne odluke, kao ni sportski direktor Mario Branco, koji također napušta klub.

Aktualna situacija potvđuje apsurdnost odluke da smijenjeni Kos vodi klub do izbora novog predsjednika. Kopiću je mir na papiru ponudio Nadzorni odbor kluba, a pretpostavlja se da ga je potpisao Kos, koji je ranije izjavio kako ne bi bilo fer da novoj upravi ostavi čovjeka kojeg je on doveo.

novo.hr

foto: scr.arhiva

Tagovi: ,