Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Marko Pjaca zadobio novu tešku ozljedu

Marko Pjaca zadobio novu tešku ozljedu

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca (23) zadobio je novu tešku ozljedu, on je na treningu Fiorentine ozlijedio prednje križne ligamente lijevog koljena.

Iz Fiorentine su objavili kako će u sljedećim danima nakon konzultacija s kirurzima biti odlučeno koja će metoda liječenja biti najprihvatljivija.

Za Pjacu je ovo druga teška ozljeda koljena u karijeri, u ožujku 2017. godine su mu u reprezentativnoj utakmici protiv Estonije popucali prednji križni ligamenti desnog koljena. Ta je ozljeda uvelike unazadila njegovu karijeru, u ljeto 2016. godine Pjaca je prešao iz Dinama u Juventus za 23 milijuna eura. No, nakon ozljede u Estoniji uslijedile su posudbe u Schalke 04 i Fiorentinu, ali niti u tim klubovima naš se napadač nije uspio nametnuti kao neupitni član udarne postave.

Naravno, to znači da Pjaca neće biti na raspolaganju izborniku Daliću za prve dvije utakmice kvalifikacija, protiv Azerbajdžana 21. ožujka, odnosno protiv mađarske tri dana kasnije.

S obzirom na ozljedu još jednog napadača, Ante Rebića, za očekivati je će izbornik Dalić pretpoziv Dinamovom napadaču Bruni Petkoviću preobličiti u službeni poziv. Jer ovaj 24-godišnji napadač, od dolaska u Dinamo, igra na visokom niovu, a u posljednjoj Dinamovo euro-utakmici, protiv Benfice još je jednom dokazao svoje mogućnosti.

novo.hr

foto: twitter

Tagovi: