Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/tehnologija / Miran Gosta v. d. postao ravnatelja HAKOMA

Miran Gosta v. d. postao ravnatelja HAKOMA

Vijeće Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM) imenovalo je Mirana Gostu vršiteljem dužnosti ravnatelja te regulatorne agencije do imenovanja novog ravnatelja, stoji u odluci objavljenoj na mrežnim stranicama HAKOM-a.

Vijeće je na sjednici u srijedu razriješilo dužnosti ravnatelja HAKOM-a Maria Webera prije isteka razdoblja na koje je imenovan jer je svojim radom i ponašanjem doveo u pitanje svoj ugled i ugled HAKOM-a, stoji u odluci.

Većinom glasova Vijeće, pod predsjedanjem Tonka Obuljena, odlučilo je imenovati Mirana Gostu vršiteljem dužnosti ravnatelja te agencije.

Gosta je od 2003. zaposlen u Hrvatskoj agenciji za telekomunikacije, pravnom prethodniku HAKOM-a, pa je od njezina osnivanja upoznat sa svim radnicima i radnim mjestima i ustrojem, djelovanjem i propisima HAKOM-a.

Završio je Fakultet elektrotehnike i računarstva 2003., a magistrirao je 2006. Autor je i koautor 12 znanstvenih radova s međunarodnom recenzijom e jednog poglavlja u knjizi.

U HAKOM-u je radio na poslovima projektanta u Odjelu za radio i televiziju, voditelja Odsjeka za televiziju i voditelja projekata, pa do višeg stručnjaka za planiranje radiodifuzije, sudjelujući u svim važnijih projektima.

T.R./H

foto: arhiva.nh

Tagovi: ,