Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / /VIDEO/ Mirjana Lučić-Baroni je nakon 18 godina ponovno u polufinalu jednog Grand Slam turnira!

/VIDEO/ Mirjana Lučić-Baroni je nakon 18 godina ponovno u polufinalu jednog Grand Slam turnira!

Mirjana Lučić-Baroni nakon punih 18 godina ponovno je u polufinalu jednog Grand Slam turnira. Ona je za sat i 50 minuta igre svladala petu nositeljicu Karolínu Plíškovu 6-4, 3-6, 6-4

“Nikada neću zaboraviti ovaj dan, ovime je ispravljeno sve ono loše što mi se u životu dogodilo”, izjavila je hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni neposredno nakon što je u Rod Laver Areni u Melbourneu svladala Karolínu Plíškovu, petu tenisačicu svijeta.

Pala je na zemlju, prekrižila se i zaplakala. Mirjana Lučić-Baroni ispisala je novu blistavu stranicu svoje karijere ulaskom u polufinale Australian Opena.

Kao što sam uvijek govorila, znam da mogu igrati dobro, a problem je držati konstantu. Ovaj put sam uspjela i presretna sam – kazala je Lučić-Baroni nakon pobjede nad Čehinjom, koja je čak deset godina mlađa od nje.

O proslavi pobjede je kazala da će biti jednostavno. Uzbuđena sam, ali čim dođem do trenera i malo popričamo, sve će se vratiti u normalu – rekla je hrvatska tenisačica.

Dragan Bacinger

foto: Australian Open