Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Perez predstavio Zidanea: Najbolji trener svijeta opet je s nama!

Perez predstavio Zidanea: Najbolji trener svijeta opet je s nama!

Samo sat i pol nakon što je službeno potvrđen kao novi trener Reala, povratnik Zinedine Zidane predstavljen je na konferenciji za novinare na Santiago Bernabeuu.

– Zahvaljujem Santiagu Solariju na lojalnosti ovom klubu i uloženom trudu, bio je posvećen u veoma teškom trenutku za klub, rekao je predsjednik Reala Florentino Perez, javlja Hrt.

Brzo se posvetio glavnoj temi večeri: – Ovdje smo da poželimo dobrodošlicu našem novom treneru Zinedinu Zidaneu, kojega je strast još jednom dovela ovdje i naše sudbine opet su ujedinjene. Najbolji trener svijeta vratio se u naš klub! Hvala mu na svemu što je postigao kao igrač i kao trener s Realom! “Zizou”, hvala ti što si opet s nama, hvala ti na lojalnosti i hvala ti na tome što si nerazdvojan dio ovog velikog kluba!

– Ovo je poseban dan za sve. Sretan sam što sam opet kod kuće i sutra se vraćam poslu, veselim se tome. Želim vratiti ovaj klub tamo gdje pripada, rekao je u svom prvom obraćanju novinarima u Madridu nakon devet mjeseci izbivanja Zidane.

novo.hr

foto: twitter