Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Počeli radovi u Novom Zagrebu, pripremite se na gužve

Počeli radovi u Novom Zagrebu, pripremite se na gužve

Danas su na zagrebačkim cestama počeli novi radovi pa se tako očekuju i nove gužve u prometu, piše N1.

Zbog izvođenja radova uređenja kolnika na Aveniji Marina Držića na dijelu od Mosta mladosti do ulice Dane Duića promet će se odvijati samo jednim prometnim trakom, javljaju iz ZET-a.

Radovi će trajati od srijede 23. kolovoza 2017. od 8 sati do nedjelje 27. kolovoza do 6 sati te će zauzeti istočni i središnji prometni trak, a promet će se odvijati po preostalom dijelu kolnika.

Tijekom navedenih radova bit će onemogućeno kretanje vozila iz pravca Avenije Dubrovnik prema Aveniji Marina Držića.

Od četvrtka 24. kolovoza od 8 sati do nedjelje 27. do 10 sati na Aveniji Marina Držića (zapadni kolnik) na dijelu od ulice Dane Dujića do Sarajevske ceste zauzet će se zapadni i središnji prometni trak zapadnog kolnika, a promet će se odvijati po preostalom dijelu kolnika.

Od nedjelje 27. do ponedjeljka 28. za sav promet će se zatvoriti istočni kolnik Aveniji Marina Držića na dijelu od Sarajevske ceste do ulice Dane Duića, a od nedjelje 27. do ponedjeljka 28. za sav promet će se zatvoriti zapadni kolnik Avenije Marina Držića na dijelu od ulice Dane Duića do Sarajevske ceste.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:

Avenija Dubrovnik – (polukružno na kružnom toku Zapruđe) – Avenija Dubrovnik – Avenija – V. Holjevca – Slavonska avenija – Avenija Marina Držića i obratno.

novo.hr

foto: hina