Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Policajac u romskom naselju pogođen kamenom u glavu i teško ozlijeđen

Policajac u romskom naselju pogođen kamenom u glavu i teško ozlijeđen

Piškorovec  je najozloglašenije  naselje u Međimurju i to nije prvi slučaj napada na policajce
Interventni policajac teško je ozlijeđen u romskom naselju Piškorovcu u Međimurskoj županiji, piše vecernji.hr.

Tijekom noći 10. svibnja u 23.10 sati po povratku s intervencije u Piškorovcu na službeni je civilni automobil nepoznati počinitelj bacio kamen i razbio staklo na stražnjim vratima. Policija je odmah započela s kriminalističkim istraživanjima nad djetetom uz prisustvo njegova oca, kad im je pristupila dječakova 46-godišnja majka i počela vrijeđati policijske službenike.
Nad njom su, nakon upozorenja, upotrijebljena sredstva prisile. – Tijekom postupanja nepoznati počinitelj prema policijskom službeniku bacio je više kamenja, od kojih ga je jedan pogodio u glavu. Zadobio je tešku tjelesnu ozljedu i nakon pružene liječničke pomoći pušten je na kućnu njegu, dok je 46-godišnjakinja zadobila lakšu ozljedu – kažu u PU međimurskoj.
Materijalna šteta na vozilu utvrdit će se naknadno. Protiv 46-godišnjakinje bit će podnesena prekršajna prijava, a za kaznena djela protiv nepoznatog počinitelja podnose se prijave državnom odvjetniku. Piškorovec je najozloglašenije naselje u Međimurju i to nije prvi slučaj napada na policajce.

novo.hr
foto: mup