Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Policija blokirala autocestu kod Karlovca

Policija blokirala autocestu kod Karlovca

Policija je, tijekom redovite preventivno-represivne akcije, u srijedu blokirala autocestu kod Karlovca u smjeru mora. Tom prilikom u jednom od kamiona otkriveni su ilegalni migranti, a uhićen je i muškarac koji je htio izbjeći kontrolu policije.

Policija je u srijedu ujutro zatvorila autocestu kod Karlovca i sav promet preusmjeravala preko benzinske postaje Draganić. Na terenu je bilo više desetaka policajaca – presretači, carinska policija sa psima i prometna policija na motorima. Zaustavljali su vozila i pregledavali ih.

U tijeku je preventivno-represivna akcija na odmorištu Draganić. Promet nije zatvoren, no zbog akcije koja je u tijeku je usporen. Riječ je o redovitim akcijama koje se provode preventivno radi suzbijanja bilo kakvog kriminaliteta, prekršajnog i kaznenog, redovne akcije koje se provode sa svim ostalim nadležnim službama – rekli su u PU karlovačkoj.

Kako javljaju Vijesti.hr, tijekom provođenja akcije u jednom od kamiona otkriveni su ilegalni migranti, a uhićen je i muškarac koji je htio izbjeći kontrolu policije.

Akcija je i dalje u tijeku.

novo.hr

foto: novo.hr