Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Policija istražuje prijetnje supruzi engleskog suca Olivera

Policija istražuje prijetnje supruzi engleskog suca Olivera

Britanska policija istražuje prijetnje upućene supruzi engleskog nogometnog suca Michaela Olivera (33) koji je u središtu pažnje zbog suđenja u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa.

Oliver je u trećoj minuti sudačke nadoknade dosudio upitan kazneni udarac za Kraljevski klub koji je iskoristio Cristiano Ronaldo i time gurnuo španjolski sastav u polufinale.

Engleskog suca su žestoko kritizirali igrači talijanskog velikana, ali i pojedini mediji u Italiji te te navijači torinske Stare dame.

Britanski mediji navode kako je Oliverova supruga Lucy dobila brojne prijetnje nakon što je na društvenim mrežama objavljen njezin broj mobitela. Policija istražuje i navode da je nekoliko mladića lupalo na vrata kuće bračnog para i uzvikivalo brojne uvrede kroz otvor za poštu. Lucy Oliver dobila je prijetnje i putem društvenih mreža.

Gospođa Oliver također se bavi suđenjem i to na utakmicama engleskog prvenstva nogometašica, te nižerazrednih muških engleskih klubova. Udruženje profesionalnih sudaca engleske Premier lige podržalo je Olivera i osudilo vrijeđanje njegove supruge.

Legendarni vratar talijanske reprezentacije i Juventusa Gianluigi Buffon poslije utakmice oštro je kritizirao Olivera kazavši da umjesto srca ima kantu za smeće. Buffon je jučer ponovio kako stoji iza svojih riječi.

Možda sam malo pretjerao. Ali sve bih to ponovio, možda drugačijim rječnikom i civiliziranije, ali izjave ostaju, rekao je 40-godišnji Buffon.

novo.hr

foto: twitter