Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/sport / Na pomolu veliko privatno ulaganje u zagrebački sportski objekt

Na pomolu veliko privatno ulaganje u zagrebački sportski objekt

Građevinski poduzetnik, vlasnik VMD grupe i strastveni ljubitelj golfa Antun Mikec završava proces preuzimanja vlasništva nad golf-terenom i nekretninama Golf&Country Cluba Zagreb u stečaju, piše Zagrebački list..

U obnovu postojećeg igrališta u zagrebačkom Blatu namjerava uložiti i dodatnih 15 do 20 milijuna kuna i pretvoriti ga u, kako ističe, igrački i estetski vrhunski teren za golf. U sklopu njegovih planova i investicije, procjenjene na više desetaka milijuna kuna – što je dosad najveće privatno ulaganje u neki zagrebački sportski objekt, namjerava otvoriti igralište i organizirati potpuno besplatnu školu golfa za zagrebačku djecu.

Tu je ideju, ističe Mikec, nedavno predstavio i gradskim čelnicima koji su je oduševljeno prihvatili te će se, prema najavama, već u rujnu ići u daljnju razradu njegova projekta popularizacije tog sporta.

Za Zagrebački list Mikec je potvrdio svoje planove vezane uz preuzimanje jedinog golf-terena u Zagrebu od dosadašnjih vlasnika čija je tvrtka završila u stečaju, imovina na dražbi, a budućnost ovisila o odlukama Trgovačkog suda.

novo.hr

foto: Golf&Country Club