Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti / U utorak se u Zagrebu održava poslovni događaj „Business Speed Dating“

U utorak se u Zagrebu održava poslovni događaj „Business Speed Dating“

U Kongresnom centru Forum u Zagrebu u utorak 17.04.2018. u 18:00 sati održat će se veliki poslovni događaj „Business Speed Dating“. Cilj ovog događaja je povezivanje poduzetnika, ostvarivanje poslovnih prilika i suradnje.

Kako je zamišljen sam događaj?  Okupljeni sudionici bit će podijeljeni u grupe. Svaka grupa od 6 do 8 članova sjedit će za jednim stolom i imat će zadani broj minuta da se međusobno predstave i razmijene kontakte. Metodom rotacije svi sudionici će se međusobno upoznati.

Zašto poslovno umrežavanje? Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da se ljudi iz različitih branši nemaju prilike međusobno upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju izbjegavaju se takve situacije, te tako poduzetnici i svi željni poslovnih kontakata te poslovnih prilika ostvaraju mrežu novih poslovnih kontakata.

Koja je garancija da ćete pronaći ono što tražite? Garancije nema, vi ste jedina garancija da dođete i uzmete ono zbog čega dolazite. Fokus na jasan cilj i realizacija traženoga je u rukama svakog posjetitelja ponaosob.

Kako se prijaviti? Prijave sudionika se primaju na lovelifebyzz@gmail.com najkasnije do ponedjeljka 16.4.2018. do 16 sati budući da su mjesta ograničena. Obavezno ponesite sa sobom viztke.

Nakon službenog dijela, druženje se nastavlja u manje formalnom tonu uz piće i zalogajčiće.

novo.hr

foto: pixabay