Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / /VIDEO/ Velika pogreška Kalinića, navijači oduševili reakcijom

/VIDEO/ Velika pogreška Kalinića, navijači oduševili reakcijom

Sjećate li se velike pogreške engleskog golmana Paula Robinsona 2006. na Maksimiru? Robinson je tada promašio loptu zbog ‘krtičnjaka’ na terenu te mu je neugodno odskočila. Nešto slično (vjerojatno bez krtičnjaka) dogodilo se našem reprezentativnom golmanu ovog vikenda u belgijskom prvenstvu.

Lovre Kalinić bio je sigurno najtužniji igrač ovog kola u Belgiji jer je njegova velika greška kumovala porazu njegova Genta protiv Eupena.

U 26. kolu belgijske Jupiler lige Lovre je u šestoj minuti sudačke nadoknade grubo pogriješio, promašio je čistu loptu, a suparnički igrač Onyekuru zabio je za 1:0 pobjedu gostujuće momčadi.

Gent lovi plasman među prvih šest i tzv. Ligu za prvaka pa im je svaku bod vrlo važan. U dvoboju protiv Eupena bili su veliki favoriti i očekivala su se sva tri boda, ali su u posljednjim trenucima nakon Kalinićeve pogreške ostali bez ijednog.

Kada se malo bolje pogleda, lopta i nije bila tako jednostavna jer je bila upućena s jakim ‘felšom’, no svejedno je Lovre trebao bolje reagirati.

Potez koji oduševljava učinili su navijači Genta. Oni su nakon utakmice pljeskom pozdravili igrače svog kluba, a posebno su se obratili Kaliniću skandiravši mu jednako kao i onda kad je bio i jedan od najzaslužnijih za pobjedu protiv Club Bruggea.

  • Pogreška Kalinića

  • Trenutak kada navijači skandiraju “Kalinić Lovre”

N.H.

foto: youtube/scr