Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / /VIDEO/ Ibrahimović teže ozljedio koljeno, čak je upitan nasatavak karijere

/VIDEO/ Ibrahimović teže ozljedio koljeno, čak je upitan nasatavak karijere

U sjeni jučerašnje teško izborene pobjede Manchester Uniteda nad Anderlechtom, pogotkom Marcusa Rashforda tek nakon produžetaka, ostala je teška ozljeda Zlatana Ibrahimovića. Prve procijene nisu dobre, čak i da je veliki Zlatan možda odigrao posljednju utakmicu svoje karijere, prenosi Germanijak.

„Mogu reći da su prve vijesti prilično negativne, no nisam doktor i čekat ću službeno izvješće doktora. Ali, nisam optimist“, rekao je nakon utakmice Mourinho.

United je imao pregršt prilika na utakmici protiv Anderlechta, ali je do pobjede stigao teško, tek u 107. minuti utakmice.

„Imali smo 22 udaraca, puno šansi. Utakmica je bila teška, netko tko nije gledao meč i pogledao samo statistiku možda bi pomislio da smo imali apsolutnu dominaciju, ali to nije bilo tako. Anderlecht je jako dobro ušao u meč i dobro su kontrolirali utakmicu“.

Dvoboj je prelomio Rashford…

„Stalno pričamo o njegovim kvalitetama koje su fantastične, no njegova puno veća prednost je njegov mentalitet. Čak i kada ne zabija, što mu se dogodilo ove sezone u jednom razdoblju, imam vjeru u njega upravo zbog njegovog mentaliteta. Vjerujem mu, neovisno o tome zabije li ili ne.“

Pogledajte kako je došlo do ozljede:

novo.hr

foto: youtube