gastronomija

Home / gastronomija/Ostale vijesti / Vučićeva večera na Pantovčaku; Od pršuta i kulena, preko purice do štrukli

Vučićeva večera na Pantovčaku; Od pršuta i kulena, preko purice do štrukli

Nakon susreta na Pantovčaku s PRH Kolindom Grabar Kitarović i obilaska grada na brojnim adresama, Vučićevo izaslanstvo otišlo je opet u Ured predsjednice na službenu svečanu večeru.

Gostima je prvo bila poslužena hladna plata s pršutom, kulenom, šunkom i hrenom te sir i vrhnje. Za toplo predjelo bila su pileća jetrica i šampinjoni sa žara.

Slijedila je zagorska juha pa za glavno jelo pečeni zec, pečena purica i stubička pisanica. Za desert su bili pečeni štrukli, savijača od jabuka i savijača od višanja.

Gostima je bilo posluženo bijelo vino chardonnay Krauthaker rosenberg , crno vino dingač Matuško te pjenušac Senator Cattunar.

Večeri na Pantovčaku prisustvovalo je stotinu gostiju i bila je zatvorena za javnost, donosi tportal.

novo.hr

foto: Spar