Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Bivši reprezentativac Ivan Klasnić poslao apel: “Držite se pravila!”

Bivši reprezentativac Ivan Klasnić poslao apel: “Držite se pravila!”

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (40), koji se nalazi u rizičnoj skupini koju napada koronavirus, poslao je poruku preko društvenih mreža poručivši ljudima da se drže pravila.

Ja sam jedan od onih koji spadaju u rizičnu grupu. Nažalost, moj imuni sustav nije tako dobar kao tvoj, što je sigurno posljedica moje tri translatacije bubrega. Molim te, nemoj ignorirati novonastalu situaciju i pokušaj se držati pravila, napisao je Klasnić na Instagramu.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije je imao tri transplantacije bubrega i nalazi se u rizičnoj skupini ljudi koje napada koronavirus. Nedavno je i obolio i od virusa zbog kojeg je ostao bez kose.

Bivši napadač St. Paulija, Werdera, Nantesa, Boltona i Mainza pružio je podršku i liječnicima i ostalom medicinskom osoblju koji se već danima neumorno rade na sprečavanju širenja koronavirusa.

Liječnici i bolničko osoblje dosegnuli su svoj limit, nemojmo im praviti još više nepotrebnog posla, poručio je Klasnić koji je u dresu Vatrenih upisao 41 nastup i postigao 12 golova.

N.H.

foto: IG.Ivan Klasnić

Tagovi: