auto-moto

Home / auto-moto/Poslovne vijesti / BMW predstavio kako će izgledati njihov novi logo

BMW predstavio kako će izgledati njihov novi logo

Njemački automobilski gigant BMW objavio je detalje promjene svojeg vizualnog identiteta, među kojima su najistaknutije promjene u logu.

Novi logo BMW-a

Takvom modernizacijom želimo se približiti mlađoj klijenteli koja je odrasla u digitalnom dobu. Stari crni prsten je uklonjen po prvi put, a novi logo simbolizira mobilnost i užitak u vožnji. Željeli smo iskoristiti ovu novu transparentnu verziju da pozovemo naše mušterije, sada više nego ikada, da postanu dio svijeta BMW-a – rekao je Jens Thiemer, viši potpredsjednik u BMW-u. – Novi logo i brend simboliziraju važnost i relevantnost za mobilnost i užitak vožnje u budućnosti – smatra Thiemer.

– Novi logo i brend simboliziraju važnost i relevantnost za mobilnost i užitak vožnje u budućnosti – smatra Thiemer.

Novi BMW-ov logotip zadržao je isti oblik, ali njegov dizajn ima novi pristup. Sredina još uvijek ima plavu i bijelu boju bavarske države, dok je maknut crni krug. Promjene je doživio i font, a vanjski prsten sada ima ravan dizajn u bijeloj boji, dok neki gradijenti popunjavaju ostatak logotipa. BWM najavio je modernizaciju logotipa M odjela, kao i električne verzije s logotipom “i”. BMW je poznat po tome što mijenja svoj vizualni identitet sa svakom novom generacijom mušterija.

BMW-ovi logotipovi kroz povijest

novo.hr

foto: BMW

Tagovi: ,