Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Čakovečke mažoretkinje u Liverpoolu osvojile svjetsko zlato i broncu!

Čakovečke mažoretkinje u Liverpoolu osvojile svjetsko zlato i broncu!

Čakovečke mažoretkinje desetljećima su jedne od najboljih u državi, a sada su kvalitetu potvrdile i na svjetskoj razini.

Naime, mlađe juniorke su u kategoriji Baton flag u engleskom Liverpoolu postale svjetske prvakinje, a juniorke su bile brončane u istoj kategoriji.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

IMAMO SVJETSKO ZLATO? I BRONCU??

Mlađe juniorke u kategoriji Baton flag SVJETSKE su PRVAKINJE u mažoret plesu, dok su juniorke BRONČANE u istoj kategoriji! Tradicionalni mažoret ples Juniori osvojio je odlično 5. mjesto!

Neizmjerno smo sretne i ponosne na ova postignuća, ipak je ovo SVJETSKA razina, a isto tako i POVIJESNI uspjeh Čakovečkih mažoretkinja!

Dokaz ovih rezultata su cjelogodišnji trud i odricanja koja smo sve mi dale, ne samo ove, već i unatrag nekoliko godina.

Svega ovoga ne bi bilo bez strpljivih i kreativnih trenerica Smiljane Nedeljko, Ive Merdanović, Leone Posavec i Tihane Novak.

ČESTITAMO svim našim djevojkama, pokazale su i dokazale svoju kvalitetu! Veliko hvala i našim navijačima, roditeljima, sponzorima i svima onima koji su nas pratili i bodrili iz naše Hrvatske. Dio ste naših odličja, stoji u objavi Čakovečkih mažoretkinja.

Novo.hr

foto: FB.Čakovečke mažoretkinje