auto-moto

Home / auto-moto/Poslovne vijesti / Državna vozila na javnoj dražbi 8. lipnja

Državna vozila na javnoj dražbi 8. lipnja

U prostoru Narodnog sveučilišta “Sesvete” 8 lipnja održat će se javna dražba državnih vozila.

Sva vozila mogu se pregledati 06.06.2019.g. i 07.06.2019.g. od 10,00 do 14,00 sati na lokaciji Sesvete, Ljudevita Posavskog 43, skladište TRCZ automobila d.o.o.

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine/pologa u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo a vozilo se uopće ne licitira, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 200,00 kn. Ukoliko izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10% (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku 3 dana uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje te gubi pravo na povrat jamčevine.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodaja vozila se vrši po načelu “VIĐENO-KUPLJENO” što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Cijene i vozila pogledajte OVDJE.

N.H.

foto: arhiva.nh