Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Duško Lokin nije bio na Kićinom sprovodu zbog zimskih guma

Duško Lokin nije bio na Kićinom sprovodu zbog zimskih guma

S obzirom da su na snagu stupile neke zimske mjere, ovo sad zvuči smiješno, ali ja bih morao kupiti četiri nove gume, rekao je Lokin te napomenuo kako si to financijski ne može priuštiti.

Kolege i prijatelji prošlog su četvrtka na posljednji počinak ispratili kolegu i prijatelja, legendarnog glazbenika Krunoslava Kiću Slabinca. Njegov menadžer Duško Lokin (77) nije bio na sprovodu, a objasnio je i zašto.

Razlog njegovog nedolaska je financijske prirode.

– S obzirom da su na snagu stupile neke zimske mjere, ovo sad zvuči smiješno, ali ja bih morao kupiti četiri nove gume, morao bih putovati u Zagreb i tako dalje. Ja jednostavno financijski ovog trenutka nisam u stanju da kupim četiri nove gume – rekao je Duško u razgovoru za RTL Exkluziv

Kićina smrt jako ga je pogodila. Bili su prijatelji dugo godina, a Lokin je posljednjih 15 godina bio Kićin menadžer za nastupe po Kanadi i Australiji. 

Na ispraćaju je bila Zdenka Kovačiček (76). 

– Sedamdesete kad sam se ja vratila izvana mi smo bili čak u istoj ekipi, ja sam mu bila predgrupa, on je bio tada jako popularan, punio sve žive dvorane u cijeloj Jugoslaviji, jako mi je teško, jako mi je žao – rekla je Zdenka. 

Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je 13. studenog u 77. godini. Zbog koronarne bolesti ljetos je hospitaliziran, ali unatoč uspješnom operativnom zahvatu oporavak se zakomplicirao. Svi su se nadali kako će krenuti na bolje, no Kićo nije izdržao.

novo.hr

foto: scr.yt