Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Dvije osobe ubijene u Puli, počinitelj se sam prijavio policiji

Dvije osobe ubijene u Puli, počinitelj se sam prijavio policiji

Policija je u kući u širem središtu Pule pronašla dvije mrtve osobe, za koje se sumnja da su ubijene. 30-godišnji muškarac koji se dovodi u vezu s ubojstvom nalazi se u pulskoj policijskoj postaji u koju se sam prijavio. 

Prema dosad dostupnim informacijama radi se o muškoj i ženskoj osobi, odnosno supružnicima te se osnovano sumnja na nasilnu smrt, odnosno na dvostruko ubojstvo.

Kako se neslužbeno doznaje, 30- godišnjak iz Pule koji se dovodi u vezi s tim događajem je sin koji se sam prijavio policiji nakon počinjenog zločina.

U ovome trenutku ne možemo govoriti o ubojici, već o osobi koja se nalazi u policiji i nad kojom će se provesti istraživanje i on je u srodstvu s osobama koje su nađene mrtve u kući. Policija nije imala ranijih postupanja što se tiče nekakvih narušenih obiteljskih odnosa. Očevid traje, na mjestu se čeka mrtvozornik, vjerojatno će se naložiti obdukcija tijela i znat ćemo nakon toga i uzrok i vrijeme smrti, nakon obdukcije, rekla je Suzana Sokač, glasnogovornica PU istarske.

Na mjestu događaja očevid obavljaju djelatnici policije u suradnji sa zamjenikom županijskog državnog odvjetnika. Istraga je u tijeku.

N.H.

foto: HTV