Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/turizam / Ekipa ruske glazbene TV u posjeti dvjema jadranskim županijama

Ekipa ruske glazbene TV u posjeti dvjema jadranskim županijama

Ekipa ruske televizija MUZ TV ovog tjedna, do 23. srpnja, boravi na području Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije u studijskom posjetu, u sklopu kojeg će snimati i posebnu emisiju s ciljem prikazivanja doživljaja i turističkih iskustava u tim jadranskim regijama, izvijestili su u ponedjeljak iz HTZ-a.

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) uz podršku turističkih zajednica Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije organizirala je to snimanje i studijsko putovanje, a riječ je o, kako ističu, ekipi iznimno popularne ruske glazbene televizije MUZ TV.

Na području Splitsko-dalmatinske županije će biti do 21. srpnja, a potom do 23. srpnja u Šibensko-kninskoj županiji, pri čemu će uz Split i Šibenik, obići i Omiš, Biokovo, otok Brač, NP Kornate i NP Krku te Skradin.

Snimljeni materijal prikazat će u putopisnoj emisiji “Independent Traveller” odnosno “Otpusk bez putevki”, koju po epizodi prati više od dva milijuna ljudi, a ista emisija bit će dostupna i putem YouTube kanala MUZ TV-a, dodaju iz HTZ-a.

Napominju i da je voditelj te emisije poznati ruski voditelj i direktor programa MUZ TV-a Andrey Razygraev koji posjećujući destinacije širom svijeta istražuje zanimljive priče i nudi prijedloge sadržaja koje vrijedi doživjeti.

P.T./H