Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / /FOTO/ Izgorjela je obiteljska kuća bivšeg igrača Dinama

/FOTO/ Izgorjela je obiteljska kuća bivšeg igrača Dinama

DVD Jastrebarsko objavio je post o ovoj tragediji koja je zadesila obitelj Bradvić. Objavili su kako je u gašenju kuće u Radničkoj ulici sudjelovalo 15 vatrogasaca sa zapovjednim, kombi i navalnim vozilom te autocisternom.

Inače, u Jastrebarskom je izgorjela kuća obitelji Bradvić, dvojice nekadašnjih Dinamovih igrača: pokojnoga Marijana (1948.-2019.) i njegovoga sina Mislava, koji je u sezoni 2001./2002. skupio 20 nastupa za plave. Mislav, nogometaš razornoga šuta, igrao je i za Čakovec, Inker, H. dragovoljac…, a trenutačno radi kao trener u školi NK Jaska Vinogradar.

Njegov klub putem Facebooka je tim povodom objavio ovaj status:

“Dragi prijatelji, pomozimo u ovim teškim trenucima obitelji Bradvić! Pomozimo našim nekadašnjim igračima, a sada trenerima Mislavu i Petru, pokažimo na djelu naše veliko jaskansko srce i pokažimo obitelji Bradvić da nisu sami! U velikom požaru koji 31. srpnja zahvatio njihovu obiteljsku kuću nanesena je ogromna šteta obitelji Bradvić. Kako bi mogli obnoviti svoj dom, potrebna im je pomoć sugrađana i prijatelja. Svoje donacije u skladu s mogućnostima i od srca možete uplatiti na račun broj HR9123400091110758104 otvoren pri Župi Preobraženja Gospodnjeg u Jastrebarskom. Obitelj Bradvić pomogla je da se sportski glas o Jaski prenese diljem svijeta, pomozimo i mi njima vratiti svoj dom! Hvala svim Jaskancima koji su spremni pomoći, svaka uplata bit će dodijeljena obitelji i neovisno o iznosu, i te kako je važna,” stoji u objavi kluba.

Novo.hr

foto: DVD Jastrebarsko