Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / /FOTO/ Zdravko Mamić treći se put ženi: Njegova odabranica mlađa 30 godina

/FOTO/ Zdravko Mamić treći se put ženi: Njegova odabranica mlađa 30 godina

Zdravko Mamić treći će put izreći sudbonosno ‘da‘! Sve je, nehotično ili namjerno, razotkrio sadašnji trener Dinama Ante Čačić, za kojeg je Mamić rekao da je osoba u osmom desetljeću života te da nema potrebnu energiju za klupu Dinama.

– Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj – odgovorio mu je Čačić i tako privukao pozornost javnosti na ono o čemu se već dugo šuška.

Kako piše Story, riječ je o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se ne skriva po Hercegovini, već ih se svakodnevno može vidjeti zajedno u Mostaru. Tamo su navodno kupili i stan koji trenutno uređuju te planiraju zajednički život.

Jelena P. – nova odabranica Zdravka Mamića foto: IG.

Jelena iza sebe ima brak koji je završio baš zbog Mamića, a sve je krenulo prije tri godine dok je navodno radila kao Mamićeva tajnica. On je tada još bio u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima i dvije kćeri, a iz prvog braka ima sina Marija.

Ne zna se je li u međuvremenu Mamić službeno okončao brak s Marinom, no ona se pvukla iz javnosti te navodno ne želi imati posla sa suprugom zbog njegove afere s duplo mlađom Hercegovkom.

N.H.

foto: fah/IG