Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/turizam / Hotel Hrvatska nudi se na prodaju po cijeni od gotovo 36 milijuna kuna

Hotel Hrvatska nudi se na prodaju po cijeni od gotovo 36 milijuna kuna

Ministarstvo državne imovine raspisalo je novi javni poziv za prodaju hotela Hrvatska u Baškoj Vodi, po početnoj cijeni od 35,9 milijuna kuna, nižoj nego u prethodnom pozivu, a ponude se trebaju podnijeti do 26. listopada, objavljeno je na internetskim stranicama tog ministarstva.

Riječ je o hotelu u blizini mora i bivšoj vojnoj nekretnini, kategoriziranoj s dvije zvjezdice, koja je u funkciji i sezonski prima goste.

Kako se navodi u pozivu, hotel je smješten u centru Baške Vode, ima 136 smještajnih jedinica, od čega 128 soba i 8 apartmana. Ukupna mu je bruto površina 12.500 četvornih metara, a neto površina 8.956 četvornih metara.

Rok za podnošenje ponuda je 26. listopada u podne, na adresu Ministarstva državne imovine, Ivana Dežmana 10, a potencijalni kupci moraju do 23. listopada platiti i jamčevinu od gotovo 1,8 milijuna kuna.

Hotel Hrvatska na Makarskoj rivijeri već se ove godine nudio na prodaju, po početnoj cijeni od gotovo 44 milijuna kuna i uz jamčevinu od 2,1 milijun kuna, na koji nije pristigla niti jedna ponuda.

P.T./hina

foto: novo.hr

 

Tagovi: