Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/turizam / Hrvatska turistička zajednica (HTZ) dijelila vodu turistima na naplatnim postajama i u trajektnim lukama

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) dijelila vodu turistima na naplatnim postajama i u trajektnim lukama

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) u subotu je organizirala akciju dijeljenja vode turistima na naplatnim postajama Rupa, Lučko i Bregana te u trajektnim lukama u Splitu, Hvaru (Stari Grad) i Braču (Supetar) kako bi im olakšala čekanje u automobilima po velikim vrućinama.

Kako bi brojnim turistima olakšali čekanje u automobilima po velikim vrućinama, Hrvatska turistička zajednica i ove je godine organizirala akciju dijeljenja negazirane prirodne mineralne vode turistima s natpisom „Welcome to Croatia“. 

Akcija se ove subote provodila na naplatnim postajama Rupa, Lučko i Bregana te u trajektnim lukama u Splitu, Hvaru (Stari Grad) i Braču (Supetar), a današnjoj akciji podjele vode na naplatnoj postaji Rupa priključio se i Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

„Ova je godina za hrvatski turizam značajna zbog ulaska naše zemlje u schengenski prostor čime su hrvatske destinacije postale još dostupnije, prometno bliže, ali i konkurentnije na brojnim europskim tržištima. Zadatak svih nas je da našim gostima, koji su nam svojim dolaskom ukazali povjerenje, maksimalno olakšamo čekanje u prometu te im na simboličan način izrazimo zahvalnost na odabiru Hrvatske u kojoj su odlučili provesti svoj odmor. Ljubaznost, gostoljubivost i kvaliteta pružene usluge ono su što ponovno vraća gosta i tome moramo svi težiti“, poručio je direktor Staničić. 

Bočice negazirane prirodne mineralne vode, uz poruku dobrodošlice, na omotu imaju otisnut QR kod koji vodi na stranicu Croatia.hr gdje su dostupne sve korisne informacije o hrvatskim destinacijama i ukupnoj turističkoj ponudi naše zemlje. 

Dodajmo, kako se akcija podjele vode provodi u suradnji s partnerom proizvođačem voda. Voda će se na istim lokacijama dijeliti i 12. kolovoza, kada se također očekuje velika smjena turista. Tijekom navedena dva dana planirana je podjela 80.000 bočica vode.  

T.R.

foto: fah