Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Hrvatski nogometaš Jazvić udario direktora kluba: “Bilo je u samoobrani”

Hrvatski nogometaš Jazvić udario direktora kluba: “Bilo je u samoobrani”

Nakon što se ujutro ujutro proširila vijest da je hrvatski nogometaš Filip Jazvić nokautirao sportskog direktora kluba u kojem igra, 28-godišnjak je za 24 sata iznio svoju verziju priče.

Bivši igrač Hrvatskog dragovoljca, Istre i Intera krenuo je u klub na razgovor o raskidu ugovora, te nije mogao ni sanjati da će sastanak završiti fizičkim obračunom, u kojem je Jazvić nokautirao sportskog direktora Hermannstadta Razvana Zamfira.

Zamfir je odmah medijima dao svoju verziju priče, prema kojoj ga je Filip ničim izazvan udario. Međutim, Jazvićeva verzija je nešto drugačija.

 “Čitao sam što je izjavio sportski direktor i jedino što mogu reći je da laže. Pa cijeli problem i je izbio zbog toga što mi je odbio isplatiti zarađeni novac, a sad tvrdi da imam ugovor s klubom, da ću mi biti isplaćeni svi zaostatci i da će se on potruditi naći mi novi klub. Sve je to laž. “

Jazvić je rekao da su na sastanku trebali dogovoriti sporazumni raskid ugovora:

“Rekao mi je da moram otići, na što sam mu ja odgovorio da ću otići kad mi isplati ono što mi duguje. Rekao sam mu: ”Budi čovjek, nemoj bježati od mene, plati što si dužan”, na što je on poludio, počeo me psovati, vrijeđati, vikati da ću dobro zapamtiti tko je on, a onda je iznenada zamahnuo šakom prema meni. Instinktivno sam se izmakao, i udario ga” tvrdi Jazvić i dodaje:

Udario sam ga samo jednom, u samoobrani. Morao sam se braniti, ne mogu dozvoliti da me tuče. Svi u klubu dobro znaju tko je on i kakav je, i svi su stali na moju stranu, svi su me podržali, jer većina ima s njim negativna iskustva”, rekao je Jazvić za 24 sata.

novo.hr

foto: twitter

Tagovi: