Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/turizam / /FOTO/ Ima poslodavaca koji su osigurali ugodan smještaj sezonskim radnicima u turizmu

/FOTO/ Ima poslodavaca koji su osigurali ugodan smještaj sezonskim radnicima u turizmu

Kao jedan od većih problema u jeku turističke sezone javlja se smještaj radnika. Vlasnici restorana, kafića, a nerijetko i hotela, ne osiguravaju radnicima adekvatan smještaj. Kako ne bi plaćali smještaj po visokim cijenama, sezonci su nerijetko smješteni u krajnje neadekvatan smještaj.

Lanac hotela Valamar Riviera svim svojim zaposlenicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurava kvalitetan smještaj.

Do sada su uložili između 80 i 100 milijuna kuna u smještaj za zaposlenike Kuća Valamar u Poreču, Rapcu i na Krku. U izgradnji je, kažu, i Kuća Valamar u Dubrovniku.

Koncept Kuće Valamar, osim novouređenih soba i apartmana, uključuje zajedničku kuhinju te praonicu i sušionicu rublja, prenosi N1. Za druženja nakon posla napravljen je i prostor za video i društvene igre, ali i dnevni boravak, te dvorište s roštiljom.

U fotogaleriji pogledajte kako izgledaju Kuća Valamar na Krku i Kuća Valamar u Rapcu u kojima boravi oko 600 sezonskih zaposlenika.

Bazen za radnike

novo.hr

foto: Valamar