Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti / Ina Maziva krenula s proizvodnjom dezinficijensa

Ina Maziva krenula s proizvodnjom dezinficijensa

Zaposlenici Ine Maziva, članice Ina Grupe u svega nekoliko dana proizveli su deficitarni proizvod na tržištu – dezinficijens za površine Ina Dezinol, koji je dobio odobrenje Ministarstva zdravstva, izvijestili su u srijedu iz Ine. 

Obzirom na trenutnu situaciju s koronavirusom, Ina Maziva će dio proizvoda, ukupno 720 litara dezinficijensa, donirati Stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske.

Iako je INA Dezinol primarno razvijen za interne potrebe kompanije, za dezinfekciju površina na maloprodajnim mjestima te unutrašnjosti kabina autocisterni, krajem ovog tjedna naći će se i u prodaji na Ininim maloprodajnim mjestima u pakiranju od 0,6 litre.

Direktor INA Maziva Zoran Škrobonja zadovoljan je što su njegovi djelatnici u rekordnom roku pripremili proizvod koji će u ovoj kriznoj situaciji biti od velike pomoći kompaniji i svim potrošačima.

“Zahvalan sam kolegama na posvećenosti, trudu i brzoj reakciji te su nam ponovno pokazali da su timski rad i predanost ključni u svakoj situaciji“, istaknuo je  Škrobonja. 

P.T./hina

foto: INA MAZIVA