Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Izbornik Kanade prijeti: ˝Sj*bat ćemo Hrvatsku, jednostavno je˝

Izbornik Kanade prijeti: ˝Sj*bat ćemo Hrvatsku, jednostavno je˝

Kanada je porazom započela svoj nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, no ostavili su sjajan dojam i sigurno su dobili mnogo novih obožavatelja.

Njihova otvorena i napadačka igra svakako je upozorenje za Dalića i Vatrene Hrvatske prije međusobne utakmice, koja je na rasporedu u nedjelju. Utakmicu za koju je izbornik Kanade John Herdman odlučio posebno motivirati svoje nogometaše.

Hoće li više motivirati hrvatske igrače?

On ih je nakon poraza od Belgije okupio na terenu i održao im kratki govor, a već po njegovim pokretima, ali i govoru tijela vidjelo se da pokušava raditi na motivaciji. Naravno da je medije zanimalo što je to točno Herdman rekao svojim igračima.

“Rekao sam im da su dokazali kako im je mjesto ovdje i da ćemo u iduću utakmici ući i sje*ati Hrvatsku. Tako jednostavno kako i zvuči”, rekao je Herdman, a prenosi ESPN.

Hrvatsku svakako čeka težak posao, no u susret svakako ulazimo s prednosti koji smo ostvarili bodom protiv Maroka, a na našoj je strani svakako iskustvo te kvaliteta igrača koju posjedujemo.

Herdmanov govor možda će imati baš suprotan učinak i dodatno motivirati hrvatske nogometaše. Njegovima će svakako pomoći, no nema sumnje da se Vatrenima neće svidjeti ovo što su čuli i vidjeli.

N.H.

foto: Fifa