Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Josip Pivarić je napravio fenomenalan fair-play potez!

Josip Pivarić je napravio fenomenalan fair-play potez!

Čak su ga i suigrači gledali u čudu “Što ti je, pa vrijeme nam curi, a gubimo?!”

On je obično dežurni krivac za sve i čestitke dobije eventualno ako zabije gol Arsenalu u Ligi prvaka.

Ni ovoga puta Josip Pivarić nije slovio za jednog od barem malih junaka ovoga derbija, a trebao je. Zašto?

Nekoliko minuta prije Soudanijeva gola, dok je Dinamo stihijski napadao i pokušavao nekako izjednačiti, Pivarić se našao u fantastičnoj poziciji. Dobio je loptu sam samcat na desnoj strani Rijekine obrane, Ristovski je valjda prvi put na utakmici zakasnio i Dinamov lijevi bek mogao se komotno sjuriti u 16 metara. Pa probati asistirati jednom od dvojice napadača koji su dolazili u punom trku.

No Pivarić je stao, okrenuo se leđima Rijekinu golu i napucao loptu u aut. Suigrači su ga gledali u čudu, mahali rukama u stilu: “Što radiš, čovječe, pa vrijeme nam curi i izgubit ćemo naslov prvaka”. Piva je samo pokazao rukom prema centru gdje je s grčem na licu ležao Gorgon. Nije mogao ustati. Pivarić je, iščekujući loptu, vidio trenutak u kojemu je Rijekina napadača “presjeklo” i samo se srušio na travu.

Gorgon nije glumio, nije mogao nastaviti i izašao je na nosilima Hitne pomoći, a Pivariću je ubrzo stigla nagrada u vidu izjednačujućega gola Hilala Soudanija. Pa ako je Soudani za sve navijače Dinama Mr. Derbi, onda je Pivarić ovoga puta svakako zaslužio nadimak Mr. Fair-play.

novo.hr/goal.com

foto: scr.

Tagovi: