Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Kek; Na živce mi već ide što me prebacuju ovamo ili tamo

Kek; Na živce mi već ide što me prebacuju ovamo ili tamo

Nogometaši Rijeke spremaju se za ogled s Istrom u 12. kolu HNL-a, a slovenski novinare koji su došli na konferenciju više je zanimalo što Matjaž Kek misli o izborničkim ponudama za Sloveniju i Hrvatsku, javlja HRT.

Kek je počeo s najavom susreta na Aldo Drosini gdje njegova momčad ide po devetu pobjedu ove sezone.

Teško je reći nešto novo kad se najavljuju utakmice Istre i Rijeke. Regionalni derbi koji nosi puno emocija, prisutan je naboj i želja za pobjedom. Na Drosini nas čeka teška utakmica, bez obzira na poziciju Istre na tablici. Rijeka je njima izazovna, kao što je i Istra nama. Želim od igrača da pokažu kolektivnu igru, da s dozom agresije na travnjak pretočimo ono što smo radili proteklih deset dana, rekao je Kek.

Istra izgleda puno konkretnije i kvalitetnije nego što to sugerira pozicija na ljestvici. Rijeka je svima veliki motiv, a ne vidim zašto i mi ne bismo išli na glavu? Pred igrače ću staviti zahtjeve koje moraju ispuniti ako želimo doći do bodova, objasnio je trener aktualnog prvaka.

Tada su slovenske kolege upitale Keka što ima za reći na glasine da preuzima Sloveniju.

Dobro me poznajete i znate da me u najavi utakmice s Istrom 1961 ne zanima to pitanje. Odgovor na to pitanje morat ćete pronaći u drugo vrijeme, na drugom mjestu ili kod vaših kolega iz Slovenije. Ne bih se postavljao u izlog, a vjerujte da mi ide na živce da me prebacuju ovamo ili tamo. Ispada da se nudim na svakom koraku. To je doduše moja osobna stvar koju moram sam riješiti, jasan je bio Kek.

novo.hr

foto: scr.

Tagovi: