Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / LIJEPA GESTA; Otac djevojčice koju je udario automobil zahvaljuje medijima i policiji

LIJEPA GESTA; Otac djevojčice koju je udario automobil zahvaljuje medijima i policiji

Mediji su vrlo često kod šire javnosti percipirani prilično negativno. Tome su ‘angažirano’ i doprinijeli oni sami, jer su mnogi dugi niz godina bili (i još su) vladini PR magazini, pisali samo hvalospjeve o Todoriću i odrađivali razne ljigave kampanje za nešto novaca.  Pošto su mediji radili takve stvari, izgubili su legitimitet i podršku građana i kada su učinili nešto pozitivno.

Također i policija uglavnom kotira negativno u javnosti, opet jer su mnogi (političari) preko policije radili stvari koje im nisu bile na čast. S druge strane i kada ta policija učini sve kako treba, iza njih sudovi sve upropaste (da se blago izrazimo), i prosječan građanin opet krivi policiju za razna puštanja iz zatvora i pritvora, iako realno policija nema ništa s tim.

U takvoj atmosferi prilično je iznenađujuća i lijepa gesta pismo koje je medijskim redakcijama i policiji poslao g. Davorin Zlatko. Njegovu kćer udarila je vozačica koja je pobjegla, a zajedničkim angažmanom medija, policije, ali i građana, vozačica je pronađena. Na sreću, što je mnogo važnije, njegova kćer zadobila je samo lakše ozlijede.

Pismo zahvale od g. Davorina prenosimo u cijelosti:

“Poštovani,

Ovim putem Vam se želimo zahvaliti na pomoći oko pronalaska krivca koji je automobilom dana 06.02.2019. udarilo moje dijete na pješačkom prijelazu ispred OŠ Stenjevec.

Hvala Vama medijima, građanima na dojavama i P.P Lučko pogotovo inspektorima Trbara i Vulić, te hvala im na požrtvovnosti, trudu i brzini pronalaženja krivca.

Ovim putem apeliram da se kod svih škola i  vrtića poboljša sigurnost djece.

Moje dijete je na svu sreću prošlo sa lakšim tjelesnim ozljedama, ali s velikim šokom i boli.

Još jednom veliko hvala svima.

S poštovanjem,

Davorin Zatko

novo.hr

foto: novo.hr