Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/zdravlje i ljepota / Marin Rončević objavio da je Mila mnogo bolje!

Marin Rončević objavio da je Mila mnogo bolje!

Marin Rončević, otac malene Mile koja je prije nekoliko tjedana ujedinila Hrvatsku, objavio je u utorak na Facebooku kako se zdravstveno stanje Mile poboljšava.

Dragi svi, da ne pišem pojedinačno jer će mi trebati desetak dana – dobili smo prvu povratnu informaciju nakon započete terapije. Nalazi su takvi da ne mogu biti bolji nego što jesu, a Mila se osjeća odlično… hvala dragome Bogu i svima koji mole i misle na nju i koji su omogućili da Mila dobije ovu priliku, iako je dug put pred nama, već sada svjedočimo čudu”, poručio je Marin Rončević na Facebooku.

“MRD joj je manji od 0,1 posto. Ono što je bitno je da ni u najluđim snovima nitko nije očekivao takvu reakciju na liječenje”, proučio je za portal Index Marin Rončević.

MRD je analiza kojom se određuje koliko je postotak leukemijskih blasta u odnosu na sve stanice u uzorku koštane srži. Kako je rekao Milin tata, u Hrvatskoj je Milin MRD bio 88 pa potom 50 posto. Sada je ispod 0,1.

Dragi svi, da ne pisem pojedinacno jer ce mi trebati desetak dana – dobili smo prvu povratnu informaciju nakon zapocete…

Objavljuje Marin RončevićPonedjeljak, 22. travnja 2019.

novo.hr

foto: FB.arhiva