Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/turizam / Međunarodni sajam GAST predstavit će 786 brendova, izlagača i suizlagača

Međunarodni sajam GAST predstavit će 786 brendova, izlagača i suizlagača

Na ovogodišnjem, jubilarnom 25. međunarodnom sajmu GAST od 26. do 29. veljače u splitskoj Apaladium Areni predstavit će se 786 brendova, izlagača i suizlagača iz osam zemalja, najavili su u utorak na konferenciji za novinare organizatori sajma. 

Sajam GAST obuhvaća nekoliko specijaliziranih međunarodnih sajmova pa se tako ove godine održavaju 25. sajam prehrane, 25. sajam pića, 25. sajam hotelske i ugostiteljske opreme, 25. sajam vina – Dionizijana, 17. sajam namještaja – Furnitura, 15. sajam kave, 15. sajam za turizam – Saturn te 5. sajam sladoleda i slastica.

Ovogodišnji će se GAST prostirati na ukupno 15 tisuća četvornih metara, a zbog velikog interes izlagača popunjena je cijela Spladium Arena, istaknula je direktorica sajma Sanja Vuković Veić.

Naglašava kako su se izlagači odlučili za GAST i za promociju novih hrvatskih prehrambenih proizvoda i pića, ali i novih trendova za opremanje objekata namijenjenih turizmu. 

Sajam GAST je već 25 godina lider scene i središnje mjesto pripreme za turističku sezonu, a ove smo godine okupili 786 brendova, izlagača i suizlagača iz osam zemalja. GAST i Split su platforma za dogovore i konkretan biznis program”, ističe Vuković Veić.

Sajam prati i niz edukativnih, degustacijskih i zabavnih programa, a organizatori uz ostalo izdvajaju vinske i slastičarske radionice, predstavljanje splitske gastro scene, kulinarski humanitarni show “Poznati u kuhinji”, barmen show, izradu 15-litarskog koktela za 25. godina postojanja sajma, itd. 

P.T.

foto: Arhiva.Gast

Tagovi: