Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Melanija Trump pozdravila s podignuta TRI PRSTA?!

Melanija Trump pozdravila s podignuta TRI PRSTA?!

U tijeku predizborne kampanje svog supruga, Melanija je često govorila o svom balkanskom porijeklu.

Melanija Trump, supruga novog predsednika SAD-a Donalda Trumpa , ujedno i nova prva dama, u tijeku predizborne kampanje svog muža često je i uvijek s ponosom govorila o svom porijeklu iz Slovenije u kojoj je odrasla, piše telegraf.rs

Dušu je, po pitanju rodne Slovenije, posebno otvorila na jednom od predizbornih skupova koji je održan u Philadelphia-i. Rekla je da je za nju Amerika bila “pojam za slobodu i mogućnosti”.

Svoju odluku da se preseli u Sjedinjene Američke Države i da dobije državljanstvo doživljava kao najveću privilegiju na svijetu.

Karen Pens, supruga novog potpredsednika je te večeri izrazila uvjerenje da će Amerika zavojleti Melaniju, baš kao što ona voli američki narod.

Osim toga Melanija je tada rekla da će se, ako postane prva dama, fokusirati na borbu protiv prijetnji na internetu i da je to samo dio njenog zalaganja za žene i decu.

U jednom trenutku je podigla tri prsta što su odmah kolege iz Srbije protumačili da pozdravlja njihovu zemlju, no zanimljivo bi bilo čuto što na to kaže Melanija.

novo.hr

foto: rtvbn.com