Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Mihajlović zbog ozbiljne bolesti prekida karijeru

Mihajlović zbog ozbiljne bolesti prekida karijeru

Trener Bologne Siniša Mihajlović odlučio je prekinuti profesionalnu karijeru kako bi se suočio sa ozbiljnom bolešću, tvrdi talijanski Corriere dello Sport.

Mihajlović je nedavno napravio detaljne liječničke testove i liječnici su ga upozorili da liječanje treba nastaviti s agresivnim tretmanom, navodi isti izvor u izdanju od subote.

Corriere dello Sport nije precizirao detalje Mihajlovićeve bolesti, ali prenosi da će se bivši izbornik reprezentacije Srbije oglasiti priopćenjem ili održati konferenciju za medije u subotu kako bi objasnio situaciju.

Pedesetogodišnjak je krajem siječnja sjeo na klupu Bologne umjesto Pippa Inzaghija i od momčadi koji je bio među najozbiljnijim kandidatima za ispadanje u Serie B dogurao do desete pozicije na kraju prvenstva.

Navijači su bili prezadovoljni Mihajlovićevim radom i bilo je najavljeno da će produžiti ugovor do 2022. godine, ali kako sada stvari stoje Srbin će se morati povuči iz nogometa, prenosi Sportklub.

Mihajlović je najveći dio karijeri proveo u Italiji, najprije kao igrač, kasnije i u ulozi trenera. Prvi samostalan posao dobio je upravo u Bologni u sezoni 2008./09. a radio je još u Fiorentini, Sampdoriji, Milanu, Torinu i kratko Sportingu iz Lisabona. Izbornik reprezentacije Srbije bio je od svibnja 2012. do studenog 2013.

novo.hr

foto: scr.arhiva