Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Mirela Holy odbila Bernardićev poziv

Mirela Holy odbila Bernardićev poziv

Mirela Holy komentirala je u Novom danu N1 televizije izjavu Davora Bernardića, koji je rekao kako da bi volio da se vrati u stranku. Osim toga, osvrnula se na aktualna zbivanja na nacionalnoj i lokalnoj političkoj razini.

“Drago mi je da moj bivši kolega Davor Bernardić ima pozitivno mišljenje o meni. Zahvaljujem mu se što bi volio da se vratim u SDP, no, moj život je u ovom trenutku okrenut u drugom smjeru. Volim politiku i to je po meni jedan od najboljih poslova, međutim u ovom trenutku nemam volje ni entuzijazma ponovno se baviti javnim poslom. Ako se odlučim vratiti u politiku, to će biti samo moja odluka, donesena nakon dugog i zrelog razmišljanja”, kazala je Mirela Holy.

Upitana što misli o novom šefu SDP-a, Holy je odgovorila: “Svakome treba dati priliku da pokaže kako planira reformirati stranku. Nakon Zorana Milanovića stranka je ostala devastirana i u kadrovskom i programskom smislu. SDP mora pokazati kako se razlikuje od HDZ-a, što se izgubilo u zadnje vrijeme . SDP mora pokazati da je stranka koja poštuje svoje ideje i program. I da pokažu da kada su u prilici upravljati, bilo na lokalnj, županijskoj, a kasnije možda i na nacionalnoj razini, da će to odrađivati u javnom interesu”.

novo.hr

foto: N1