Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti / Nakon što se Todorić požalio da mu obitelj teško živi, splitska udruga ove nedjelje organizira humanitarnu akciju

Nakon što se Todorić požalio da mu obitelj teško živi, splitska udruga ove nedjelje organizira humanitarnu akciju

Prije nekoliko dana Ivica Todorić požalio se medijima da njegova obitelj i on teško žive. Njegove riječi izazvale su poprilične reakcije kada se zna da je godinama bio jedan od najbogatijih ljudi u Hrvatskoj.

Njegove riječi ozbiljno je shvatio Jakša Bulić, predsjednik Udruge za nacionalni razvoj “Bili cvitak”.

Najavio je humanitarnu akciju “Pomozimo Todorićevima”, koja će se održati u nedjelju 19. siječnja u Solinu, javlja DalmacijaDanas. Iz udruge pozivaju sve građane dobre volje da doniraju hranu, higijenske potrepštine, odjeću i obuću za Ivicu Todorića i njegovu obitelj.

– Odlučili smo pokrenuti akciju “Pomozimo Todorićima” da se građani kao vjernici i katolici priključe akciji te da prikupimo potrepštine. U nedjelju 19. siječnja, sredstva će se prikupljati od 10 do 12 sati ispred pošte u Solinu – kazao nam je Jakša Bulić, predsjednik udruge.

Osobno će uručiti prikupljeno

Dosad su sudjelovali u raznim humanitarnim akcijama poput onih koje su bile usmjerene na izgradnju škole, izgradnju vodovoda u Ogorju…

Građani mogu donijeti hranu, obuću, odjeću i ostale potrepštine, a predsjednik udruge za Dalmacija Danas rekao je da će sve prikupljeno osobno u ponedjeljak odnijeti u Kulmerove dvore.

Na gospodinu Todoriću je hoće li prikupljeno prihvatiti ili ne, ali bitno je da kao građani pokažemo dobru volju – kazuje Bulić.

novo.hr

foto: “Bili cvitak”